Kajo Softbutton RF

Kajo Softbutton RF

Kajo SoftButton RF on langaton pehmeä painike, joka sopii käytettäväksi esimerkiksi hoitaja- tai avustajakutsun tekemiseen. Painikkeen langattomuuden vuoksi sen siirtäminen käyttöpaikasta toiseen, kuten vuoteesta pyörätuoliin, on helppoa. Langaton kutsupainike on pehmustettu, joten se sopii käytettäväksi esimerkiksi pään liikkeillä. SoftButton RF voidaan kiinnittää hakaneulakiinnityksellä tekstiileihin, joten se sopii erityisen hyvin käytettäväksi hälytyksen tekoon vuoteessa. Hälytyspainikkeen langattomuus helpottaa vuoteen ympäristössä työskentelyä.

Vain kevyen painalluksen vaativa painike sopii erityisesti sellaisten henkilöiden käyttöön, joiden ei ole motoristen kykyjensä vuoksi mahdollista painaa tavanomaisia kutsupainikkeita tai -rannekkeita. Kahdeksan sentin kosketuspinta-ala helpottaa painikkeen painamista. Toimiakseen langaton SoftButton RF vaatii vain yhteensopivan radiovastaanottimen, joka voidaan liittää esimerkiksi palvelutalon omaan järjestelmään. Painike voidaan myös liittää toimimaan esimerkiksi Kajo kutsupaketin kutsupainikkeena.

Kajo SoftButton RF voidaan kiinnittää hakaneulalla helposti esimerkiksi tekstiileihin. Hakaneula pitää kutsupainikkeen paikoillaan esimerkiksi vuoteessa ja se on helppo siirtää käytettäväksi esimerkiksi pyörätuolissa. Painikkeen likaa hylkivä ja ihoystävällinen päällinen voidaan irrottaa ja pestä pesukoneessa, mikä tekee sen käytöstä hygieenisempää. SoftButton RF sisältää yhden päällisen, mutta päällisiä voidaan hankkia myös erikseen, käytettäväksi painikkeessa esimerkiksi toisen painikkeen pesun aikana.

#KSB80W

Läpimitta: 80 mm
Paristo: 3 V vaihdettava
Yhteensopivuus Kaikki Kajo RF-vastaanottimet
Kiinnitys: Hakaneula pohjassa
Päällinen: Polyesteriä, konepestävä 60 °C saakka.

Langaton Kajo SoftButton

Jaa:

Liittyvät tuotteet