KajoButton 25

KajoButton 25

KajoButton on laadukas käyttökytkin, joka on suunniteltu kestämään aktiivisen arjen vaatimukset. Kevyellä painalluksella toimivia KajoButton-käyttökytkimiä voidaan käyttää monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten helpottamaan tietokoneen käyttöä, ohjaamaan ympäristönhallintalähetintä tai lähettämään avustajakutsun.

KajoButton 25 sopii parhaiten henkilöille, jotka pystyvät painamaan painiketta sormellaan. Matalan aktivointivoimansa vuoksi se vaatii toimiakseen vain kevyen painalluksen. KajoButton 25 sopii erityisesti tilanteisiin, jossa tilaa on vähän ja ohjattavia kohteita on useita tai painikkeen täytyy pysyä mahdollisimman näkymättömissä. 25 millimetrin painike sopii esimerkiksi sähköpyörätuolin toimintojen ohjaamiseen tai useiden tietokoneen toimintojen käyttämiseen erillisen sovittimen avulla.

KajoButtonin kosketuspinnan tarra voidaan mukauttaa käyttäjän tarpeisiin. Tarran kuva voidaan mukauttaa kuvaamaan painikkeen todellista käyttötarkoitusta, kuten vasemman klikkauksen tekemistä tietokoneella.

> Toimii kevyellä painalluksella
> Vaadittava aktivointivoima valittavissa käyttötavan mukaan
> Painallukselle hyvä ääni- ja tuntopalaute
> Kiinnitettävissä pohjasta
> Värivaihtoehtoja musta ja punainen
> Kosketuspinnan tarra mukautettavissa

#KB25

Läpimitta: 25 mm
Korkeus: 15 mm
Aktivointivoima: 100 g / 150 g / 250 g
Kaapelin pituus: 20 cm / 77 cm / 150 cm
Liitin: 3.5 mm mono-liitin
Kiinnitys: 1x 4 m insertti ruuvikiinnitykselle

KajoButton 25 kytkin

Jaa: