KajoBase

KajoBase

KajoBase on lisätarvike, jonka avulla käyttökytkin voidaan helposti liittää esimerkiksi rannehihnaan, reisiremmiin tai kaulanauhaan. KajoBase-kiinnitysalustaan voidaan liittää langaton KajoButton RF radiolähetin tai langallinen KajoButton-painike. KajoBase helpottaa käyttäjän toimintakyvylle sopivimman käyttökytkimen aktivointitavan löytämistä esimerkiksi hälytyksen tekoon, tietokoneen käyttöön tai ympäristönhallintajärjestelmän ohjaamiseen.

Remmiin kiinnitetyn KajoBasen avulla käyttökytkin voidaan helposti siirtää käyttöpaikasta toiseen. Vuoteessa käytettäessä painike voidaan esimerkiksi sitoa vuoteen laitaan - pyörätuolissa käytettäessä remmi voidaan kietoa esimerkiksi ranteen tai reiden ympärille tai sitoa käsitukeen. Käyttökytkin on helppo irrottaa KajoBasesta, joten se voi olla myös kiinteästi asennettuna tarvittavaan paikkaan.

Käyttöideoita

  • Käyttökytkin voidaan ripustaa roikkumaan kaulanauhasta.
  • Painike voidaan kietoa ranteen tai reiden ympärille reisiremmiin tai rannekkeeseen kiinnitettynä.
  • Helposti siirrettävä avustajakutsupainike vuoteen laitaan.
  • Kiinteä asennus ruuvilla.
  • KajoBase voidaan kiinnittää myös joutsenkaulamaisen telineen päähän, esimerkiksi pään liikkeillä aktivoitavaksi.
KajoBase Duo kahdelle kytkimelle

KajoBase Duo

KajoBase Duo on kiinnitysalusta kahdelle KajoButtonille. Sen kanssa voidaan käyttää KajoButton RF tai KajoButton 50-painikkeita, kuten yhden painikkeen KajoBaselle.

Jaa:

Liittyvät tuotteet