Kajo Softbutton

Kajo Softbutton

SoftButton on pehmeä langallinen painike, jota voidaan käyttää käyttökytkimenä tai kutsupainikkeena hoitajakutsujärjestelmään. Käyttökytkimenä käytettäessä painikeella voidaan esimerkiksi askeltaa ympäristönhallintalähetintä tai tehdä klikkauksia tietokoneella. Hoitaja- tai avustajakutsupainikkeena SoftButton sopii erityisesti vuoteessa käytettäväksi sen hakaneulakiinnityksen vuoksi. SoftButtonin pehmeään kosketuspintaan on helppo osua, se toimii kevyelläkin painalluksella ja se voidaan kiinnittää hakaneulalla esimerkiksi tyynyyn tai muihin tekstiileihin.

Herkkätoimisen SoftButtonin käyttöön riittää kevytkin kosketus. Suurikokoiseen kosketuspintaan on helppo osua, joten SoftButton sopii hyvin henkilöille, jotka eivät hienomotoriikan puutteen vuoksi pysty käyttämään tavanomaisia kutsupainikkeita, kuten rannelähettimiä. Pehmeätä painiketta voidaan käyttää myös erilaisten apuvälineiden ohjaamiseen askeltamalla. Painikkeen pehmeyden vuoksi se soveltuu hyvin myös päällä käytettäväksi.

Painikkeen pohjassa on hakaneula, jolla painike voidaan kiinnittää esimerkiksi tekstiileihin painikkeen karkaamisen estämiseksi. Hakaneulakiinnityksen vuoksi SoftButton sopii hyvin kutsupainikkeeksi vuoteeseen. Hakaneula on kiinnitetty irroitettavaan tarraan, jotta hakaneulaa ei tarvitse irrottaa joka kerta, kun kutsupainike siirretään vuoteesta.

SoftButtonin likaa hylkivä ihoystävällinen päällinen voidaan pestä pesukoneessa. SofButton sisältää yhden päällisen, mutta päällisiä on saatavilla myös erikseen. Vaihtopäällistä voidaan käyttää esimerkiksi toisen päällisen pesemisen aikana.

#KSB80

Läpimitta: 80 mm
Kaapelin pituus: 150 cm
Liitin: 3.5 mm mono
Kiinnitys: Hakaneula pohjassa
Päällinen: Polyesteriä, konepestävä 60 °C saakka.

Kajo SoftButton

Jaa: