Kajo Bedcontrol

Kajo Bedcontrol

Kajo Bedcontrol on lisälaite, joka mahdollistaa sähköisen vuoteen hallinnan silloin, kun se ei henkilön toimintakyvyn vuoksi onnistu tavallisella käsiohjaimella. Kajo Bedcontrolin avulla voit langattomasti säätää vuoteen selän ja jalkopäädyn sekä sopivan vuodekorkeuden silloin, kun tavallisen käsiohjaimen käyttö ei ole mahdollista.

LANGATON VUOTEEN SÄÄTÖ KYTKIMILLÄ

Kajo Bedcontrol on apuväline, joka mahdollistaa sähköisen vuoteen säätöjen hallinnan helppokäyttöisten langattomien kytkimien ja lähettimien tai ympäristönhallintalähettimen avulla. Kytkimet ovat sopiva vuoteen ohjaustapa ihmisille, joiden käsien hienomotoriikka ei riitä painamaan käsiohjaimen painikkeita. Kytkimen aktivointi ei edellytä hienomotoriikkaa – kytkintä voi painaa esimerkiksi kyynärvarrella, millä tahansa raajalla tai pään liikkeillä. Yhdistettynä Kajo Bedcontrol ei estä käsiohjaimen käyttöä – ohjainkaapelin jakaja takaa, että sekä käsiohjain että Kajo Bedcontrol voivat toimia normaalisti

TURVAOMINAISUUS

Bedcontroliin on sisäänrakennettu turvaominaisuus, joka estää vuoteen hallitsemattoman säätämisen vahingossa esimerkiksi käyttäjän hallitsemattomien liikkeiden vuoksi. Turvaominaisuus estää yli kolmen sekunnin yhtäjaksoisen ohjaamisen.

Vuoteen ohjaus kytkimillä Esimerkki käytöstä kahdella langattomalla KajoButtonilla.
Kajo Bedcontrol-vuodevastaanotinta voidaan käyttää ohjaamaan useimpien käsiohjainten jokaista toimintoa. Sillä voi rajoittaa myös ohjaamaan vain muutamia toimintoja, kuten ainoastaan selkäosuuden laskemista tai nostamista.

Ympäristönhallintayhteensopiva

Housemate-ympäristönhallintalähettimen kanssa Kajo Bedcontrol sopii osaksi ympäristönhallintajärjestelmää. Vuodetta voidaan ohjata kuten mitä tahansa ympäristönhallinnan kohteita – kuten televisiota tai valoja – käyttäjän ensisijaisella ohjaustavalla.

Kajo Bedcontrol:
  • Ohjataan radiosignaaleilla.
  • Yhteensopiva Housemate-ympäristönhallintalähettimen kanssa.
  • Yhteensopiva kaikkien Kajon langattomien lähettimien kanssa.
  • Helppo asennus sähköiseen vuoteeseen.
  • Kahdeksan kanavaa.
Kajo Bedcontrol kiinnitysadapteri

LISÄTARVIKKEET JA ASENNUS

Kajo Bedcontrol voidaan asentaa helposti ja nopeasti sänkyyn asennussovittimella. Asennussovitinta voidaan käyttää laitteen kiinnittämisessä sängyn rakenteeseen, mieluiten suorakulmaiseen palkkiin mitoiltaan 31mm x 60+ mm. Sovitin myydään erikseen. Laitteen kytkemiseen sähköiseen vuoteeseen tarvitaan erillinen moninapakaapeli.

Jaa:

Liittyvät tuotteet