Housemate

HouseMate on helppokäyttöinen ja monipuolinen ympäristönhallintalähetin, jonka näyttönä toimii älypuhelin.


Sen sisällön laajuus on mahdollista mukauttaa käyttäjänsä käyttötarpeisiin. Yksinkertaisimmillaan Housemate voi toimia esimerkiksi avustajakutsun pyytämiseen ja puhelimen käyttöön, laajimmillaan se mahdollistaa puhelimen täyden hallinnan kaikkine sovelluksineen ja ympäristönhallintaominaisuuksineen. Housematella voidaan ohjata erilaisia kodin laitteita, kuten viihde-elektroniikkaa, ovia, vuodetta ja valoja. Se voidaan liittää myös hoitajakutsujärjestelmään.

Ympäristönhallinnan lisäksi HouseMaten avulla voidaan ohjata puhelinta ja lähettää tekstiviestejä painikkeita käyttäen. Myös älypuhelinominaisuuksia, kuten internetselausta ja erilaisia sovelluksia, on mahdollista ohjata HouseMaten avulla. Tarvittaessa ominaisuudet voidaan kuitenkin rajoittaa peruskäyttöön.

Housematen käyttöliittymänä on selkeä ja yksinkertainen ruudukko, josta valitaan halutut komennot. Ohjelman sisältö ja laajuus mukautetaan käyttäjän tarpeisiin ja ohjaustavalle sopivaksi. Housematen ohjaustapa valitaan käyttäjän toimintakyvyn ja tarpeiden mukaan. Lähetintä on esimerkiksi mahdollista ohjata suoraan älypuhelimen näytöltä, päähiirellä tai erillisillä kytkimillä askeltamalla. Housematea ja puhelimen toimintoja voidaan ohjata myös puhekomennoilla DialoQ-sovelluksen avulla.

Mukana liikkuva HouseMate-lähetin voidaan kiinnittää esimerkiksi sähköpyörätuoliin - useiden tehokkaiden infrapunalähettimien ja radiotoimisuuden vuoksi HouseMate ei vaadi yhtä tarkkaa kohdistusta kohteeseensa kuin muut ympäristönhallintalaitteet. HouseMate on yhteensopiva kaikkien radiotoimisten Kajo-vastaanottimien kanssa.

HouseMate lähettää infrapuna- tai radiokomentoja erikseen asennettaville vastaanottimille. Radiotoimisia vastaanottimia voidaan asentaa esimerkiksi ovikoneistoon tai hoitovuoteeseen. Myös viihde-elektroniikan ohjaukseen tarkoitettujen kaukosäätimien painikkeet voidaan opettaa HouseMatelle, minkä jälkeen sillä voidaan toistaa opetettuja komentoja.

Housematea voidaan käyttää yhdessä joko Android- tai Apple iOS-käyttöjärjestelmän matkapuhelimien ja tablet-tietokoneiden kanssa.

Jaa:

Liittyvät tuotteet

  • Quha Zono

    Quha Zono

    Langaton päähiiri tietokoneen käytön apuvälineeksi