Kajo kutsupaketit

Kajo kutsupaketit

Kajo-kutsupaketit ovat radiotaajuustekniikkaa käyttäviä turvalaiteratkaisuja, joita voidaan käyttää esimerkiksi avustajakutsun soittamiseen asunnosta.

Kajo-kutsupaketin käyttötapa kartoitetaan asiakkaan toimintakyvyn mukaan. Käyttötavaksi voidaan valita langaton KajoButton-painike, hihnalla varustettu rannelähetin tai kaulaan ripustettava painike.

Kajon kutsulaitteita ja erilaisia painikkeita on mahdollista soveltaa olemassaoleviin hälytysjärjestelmiin, mikäli esimerkiksi herkkätoimisempi painike on tarpeellinen hälytyksen tekemiseksi.

Käyttöesimerkkejä

Kajo-kutsupaketti on mahdollista yhdistää esimerkiksi palvelutalon omaan järjestelmään siten, että asukas pystyy lähettämään esimerkiksi langattomalla KajoButton-painikkeella hälytyksen talon omaan järjestelmään.

Kajo-kutsupakettiin voidaan sisällyttää ohjelmoitava hälytyslaite, joka hälytyspainiketta painettaessa antaa sekä ääni- että valomerkkejä, kunnes hälytys kuitataan vastaanottimesta. Hälytysäänen melodia ja äänenvoimakkuus on ohjelmoitavissa. Soveltuu esimerkiksi avustajakutsun tekoon saman huoneiston sisältä.

Jaa: