Kajo Kymppi tablet-tietokone

Kajo Kymppi

Kajo Kymppi

Kahvalla varustettu kevyt kommunikointitietokone

Kajo Kymppi on tehokas ja kevyt kommunikoinnin apuvälineeksi soveltuva tablet-tietokone, joka on varustettu kahvallisella iskuilta suojaavalla kuorella, ulkoisella kaiuttimella ja heijastuksia estävällä panssarilasilla. Erillisen kaiuttimensa ja kantokahvansa vuoksi Kajo Kymppi soveltuu käytettäväksi kommunikointiin erilaisissa tilanteissa.

Kajo Kympin suojakuoren kahva ja seisomatuki helpottavat laitteen mukana kuljettamista ja käyttämistä erilaisissa ympäristöissä. Tabletti painaa vain yhden kilon, joten sen kantaminen kantohihnassa on ergonomista.

Käyttövalmis tehokas apuvälinetabletti

Kajo Kympissä on runsaasti tallennustilaa ja muistia, joten tietokone ei pääse hyytymään arjen kommunikointitilanteissa. Yleisimmät apuvälineohjelmistot, kuten Grid 3, Communicator 5 ja Boardmaker with Speaking Dynamically Pro toimivat tabletin Windows-käyttöjärjestelmässä. Kajo Kymppi toimitetaan käyttövalmiiksi asennettuna ja optimoituna, kaikki ylimääräiset ohjelmat ja toiminnot poistetaan käyttöjärjestelmästä, jotta kommunikointiohjelman käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa.

Erikseen hankittava näppäimistö, jota voidaan käyttää esimerkiksi kommunikointisisältöjen yksilöllistämiseen, napsahtaa magneetilla suojaamaan laitteen 10.5 tuuman näyttöä, kun tietokonetta ei käytetä. Kajo Kymppi voidaan kiinnittää myös RehAdapt-kiinnitysvarteen erillisen adapterin avulla.

Kajo Kympin tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä Windows 10 Home
Tallennustila 128 Gt
Muisti (RAM) 8 Gt
Prosessori Kaksiytiminen Intel Pentium 4425Y, 1,70 Ghz
Paino 1 kg (tietokone ja suojakuori ilman näppäimistöä)
Näyttö 10.5" kosketusnäyttö
Akkukesto n. 8 tuntia tavallisessa käytössä
Suojakuoren ominaisuudet Kahva, kantohihna ja seisomatuki
Lisähuomiot Sisäänrakennettu mikrofoni, etu- ja takakamera, yhteensopiva RehAdapt-telineiden kanssa erillisen adapterin avulla

Jaa: