Tobii Indi

Tobii Indi

Apuväline kommunikointiin

Tobii Dynavoxin Indi on puhetta tukevaan ja korvaavaan kommunikointiin suunniteltu tabletti. Kevyt ja kestävä kommunikoinnin apuväline on helppo pitää mukana tukemassa jokapäiväistä vuorovaikutusta.

Indin suunnittelussa on huomioitu kommunikointilaitteen erityisvaatimukset, kuten käytön ergonomisuus ja esteettömyys sekä laitteen liikuteltavuus ja käytettävyys erilaisissa tilanteissa. Indiä on helppo kuljettaa mukana sen keveyden ja ergonomisen suunnittelun vuoksi.

Communicator 5 kommunikointiohjelman kanssa Indiä voidaan käyttää symbolikommunikointiin, tekstikommunikointiin ja ympäristönhallintaan. Erikseen hankittava Communicator 5-ohjelmisto toimitetaan esiasennettuna, jolloin Indi on heti valmis käyttöön. Indi on kuluttajille suunnattu apuväline, joten sen käyttöönotto on helppoa.

Kestävä ja ergonominen apuväline

Alle kilon painoinen Indi on suunniteltu apuvälineeksi aktiiviseen arkeen. Ergonominen muotoilu helpottaa tietokoneen käsittelyä ja näytön vahvistettu lasi kestää hyvin kulutusta.

Tobii Dynavox Indi kommunikointitietokone

Tehokkaat kaiuttimet vuorovaikutuksen tueksi

Tehokkaiden kaiuttimiensa ansiosta Indi sopii käytettäväksi kaikissa arjen tilanteissa. Ulkoisia kaiuttimia ei tarvita: kommunikoija tulee kuulluksi myös kovaäänisissä ja meluisissa ympäristöissä. Sisäänrakennetun ympäristönhallintalähettimen ansiosta Indiä voidaan käyttää ohjaamaan kodin laitteita, kuten ovia tai viihde-elektroniikkaa.
Tobii Dynavox Indi tehokkaat kaiuttimet kommunikointiin

Vaihtoehtoiset käyttötavat

Indi on optimoitu käytettäväksi suoraan kosketusnäytöltä, mutta sitä voidaan ohjata myös muilla vaihtoehtoisilla ohjaustavoilla, kuten käyttökytkimellä askeltamalla tai erikoishiirellä, kuten päähiirellä.

Tobii Dynavox Indi erilaiset käyttötavat

Monipuolinen suojakuori

Erikseen hankittava suojakuori lisää Indin suojausta. Suojakuoren kahvan ja seisomatuen ansiosta Indin käyttömahdollisuudet lisääntyvät erilaisissa tilanteissa. Suojakuoren avulla Indiä voidaan pidellä kahvasta, kantaa olkahihnassa ja pitää pystyasennossa pöydällä kokoontaitettavan tuen avulla. Suojakuoren kiinnityslevystä Indi voidaan kiinnittää myös esimerkiksi pyörätuoliin, pöytään tai vuoteeseen erillisellä kiinnitysvarrella.

Tobii Dynavox Indi suojakuori

Tobii Dynavox Indi

 • Suunniteltu kommunikoinnin apuvälineeksi.
 • Kevyt, kestävä ja ergonominen.
 • Tehokkaat kaiuttimet.
 • Erillinen suojakuori parantaa suojausta ja lisää käyttömahdollisuuksia.
 • Sisäänrakennettu ympäristönhallintalähetin.
 • Helppo asennus ja käyttöönotto.
 • Windows 10 käyttöjärjestelmä

Indin tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro
Prosessori Neliytiminen Intel Atom 8350, 1.92 Ghz
Näyttö 10.1" (25.65 cm) kosketusnäyttö
Akkukesto >8 tuntia tavallisessa käytössä
Kaiuttimet 2 × 31mm (94 dba)
Levytila 64 Gt
Muisti (RAM) 4.0 Gt
Lisähuomiot Sisäänrakennettu mikrofoni, etu- ja takakamera, oppiva ympäristönhallintalähetin

Jaa:

Liittyvät tuotteet

 • Communicator 5

  Communicator 5

  Monipuolinen kommunikoinnin apuvälineohjelma, joka sisältää PCS-symbolit.