Allora 2

Allora 2

Allora 2 on helppokäyttöinen ja monipuolinen päivittäisen kommunikoinnin apuväline, jolla voi viestiä tekstin ja puhesynteesin avulla. Alloraa voidaan käyttää laitteen omalla näppäimistöllä tai askellustoiminnolla erillisellä painikkeella.

Alloran käyttö on yksinkertaista sen jämäkän rakenteen ja suurten, selkeiden näppäimien vuoksi. Esitallennetut viestit, ennustava tekstinsyöttö ja muokattavissa olevat lyhenteet nopeuttavat kommunikointia. Alloralla on myös mahdollista lähettää tekstiviestejä sekä tallentaa ääniä laitteen sisäänrakennetulla mikrofonilla. Kevyt ja käytännöllinen Allora on helppo pitää mukana siellä missä sitä tarvitaan.

Allorassa on myös toinen näyttö, joka voidaan tarvittaessa irrottaa ja sijoittaa esimerkiksi käyttäjän kaulaan, jolloin huomio kiinnittyy laitteen sijasta puhujaan. Allora voidaan kiinnittää lisätarvikkeilla helposti esimerkiksi pyörätuoliin tai muuhun paikkaan. Allora 2 on saatavilla myös ympäristönhallintavalmiuden kanssa.

Käyttöidea:
Keskustelutilanteissa näyttö voidaan antaa myös keskustelukumppanille, joka seuraa näytölle kirjoitettua tekstiä ja kuuntelee selkeää puhetta näytössä olevasta kaiuttimesta.

Jaa:

Liittyvät tuotteet