Boardmaker with Speaking Dynamically Pro

Boardmaker with Speaking Dynamically Pro

Boardmaker with Speaking Dynamically Pro on suomenkielinen yksilöitävä AAC-ohjelmisto, jonka avulla käyttäjän on mahdollista ilmaista itseään puhesynteesin avulla. Ohjelma mahdolllistaa symboli-, kuva- ja tekstipohjaisen kommunikoinnin. Se sisältää useita erilaisia esimerkkilomakkeita ja -ympäristöjä, joita voidaan käyttää osana käyttäjälle yksilöllisesti muokattavia kokonaisuuksia.

Ohjelmisto sisältää lisäksi useita eritasoisia pelejä ja harjoituksia oppimisen tueksi. Niitä voidaan käyttää myös esimerkiksi arviointi- tai opetustilanteissa. Yhdessä erikseen hankittavan puhesynteesin kanssa ohjelmisto toimii tarvittaessa täysipainoisena kommunikoinnin apuvälineenä. Ohjelmaa voidaan käyttää esimerkiksi suoraan tablet-tietokoneen kosketusnäytöltä valitsemalla tai kytkimellä askeltamalla.

Boardmaker with Speaking Dynamically Pro:ta voidaan käyttää myös Boardmakerin tapaan kuvakommunikointimateriaalien tulostukseen. Boardmakerista with SD Pro:sta on saatavilla myös päivitysversio, joka päivittää Boardmaker with SD Pro v.5 -ohjelmiston uusimpaan Boardmaker with SD Pro v.6 -versioon.

Boardmaker esimerkkikuva
AAC Boardmaker Kommunikointi Ohjelmisto

  • Jaa:

Liittyvät tuotteet

  • Boardmaker USB

    Boardmaker USB

    Boardmaker ja PCS-symbolit kommunikointimateriaalin luomiseen