Boardmaker USB

Boardmaker USB

Boardmaker 6 USB on tietokoneeseen asennettava ohjelmisto, jolla voidaan valmistella nopeasti ja vaivattomasti kuvia ja tekstejä tulostettavaksi esimerkiksi kommunikointikansioihin tai -tauluihin.

Boardmaker perustuu PCS-symbolien ymmärrettävyyteen. Tulostettua materiaalia voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin, yksilöllisten kommunikointikansioiden ohella kuvia ja symboleita voidaan käyttää esimerkiksi puheen tukena ryhmätilanteissa tai apuna arjen tilanteiden hahmottamisessa.

Kommunikointisisällön luominen Boardmakerilla on helppoa. Kuvien ja kuvatekstien kokoa voidaan muuttaa käyttötarkoituksen mukaan nopeasti. Boardmakerilla voidaan haluttuja symboleja voidaan hakea nopeasti aihealueittain tai hakusanalla.

Uudistunut Boardmaker USB

Boardmakerin Windows-versio on uudistunut vuoden 2017 alussa. Uusi Boardmaker-versio asennetaan USB-muistitikulta, eikä CD-levyä enää tarvita. Boardmaker USB sisältää nyt PCS 2000-2012-lisäkuvaston. Uudistunut USB-versio sisältää nyt yli 11000 PCS-symbolia, joista voidaan vaivattomasti koota yksilöllisiä kuvakokonaisuuksia tukemaan kommunikointia.

PCS-symbolikirjastoa voidaan edelleen laajentaa PCS Thinline-lisäkuvastolla. Uuden version myötä Boardmaker toimii ilman, että CD-levy tai USB-tikku on jatkuvasti kiinni tietokoneessa.

Boardmaker esimerkkikuva

Windows-tietokoneen vaatimukset:

  • Windows 7, Windows 8 tai Windows 10
  • Muistikapasiteetti vähintään 256 MB
  • 1 gigatavu vapaata tilaa kovalevyllä

Jaa:

Liittyvät tuotteet