The Grid 2

The Grid 2

Grid 2 on täysipainoinen mukautettavissa oleva ruudukkopohjainen tietokoneohjelmisto, jota voidaan käyttää esimerkiksi kommunikointiin, ympäristönhallintaan ja tietokoneen hallintaan.

Ensisijassa the Grid 2 on kommunikoinnin ja kirjoittamisen apuväline,jota voidaan käyttää niin symboli- kuin tekstipohjaiseenkin kommunikointiin. Ohjelman mukana tulevien Widgit ja SymbolStix-symbolikirjastojen lisäksi Grid 2:a on mahdollista laajentaa esimerkiksi PCS, Bliss ja Makaton-symboleilla. Sisällön muokkaaminen ja luominen on vaivatonta sen yksinkertaisen valikkorakenteen vuoksi. Grid 2 sisältää yhden suomenkielisen Acapela-puhesynteesin ja on laajennettavissa laadukkailla Nuance-puhesynteeseillä.

The Grid 2 on mukautettavissa käyttäjänsä mahdollisuuksiin ja tarpeisiin. Se mahdollistaa useita valintatapoja, kuten kytkinten käytön, suoran kosketuksen kosketusnäytöillä, katseohjauksen useimmilla katseohjausyksiköillä ja hiiren tai joystickin käytön. Valintatapa valitaan aina käyttäjän tarpeen ja toimintakyvyn mukaan.

The Grid 2 helpottaa myös tietokoneen käyttöä, se tukee suoraan useita yleisiä sovelluksia, kuten sähköpostia tai Facebookia. Mukautettavien käyttöä helpottavien ominaisuuksien ja valikoiden avulla the Grid 2 mahdollistaa myös esimerkiksi Windowsin käytön tavanomaiseen tapaan kytkimillä askeltamalla tai muulla valitulla valintatavalla.

The Grid 2:een on mahdollista liittää myös ympäristönhallintaominaisuus yhteensopivalla lähettimellä, kuten Gewa Progress Starilla. Tällöin käyttäjä voi ohjelman sisältä lähettää esimerkiksi avustajakutsun tai ohjata viihde-elektroniikkaa.

The Grid 2 toimii Windows-käyttöjärjestelmä.

Grid 2-ohjelman etuja

  • Helposti muokattava, sopeutuu monenlaisiin tarpeisiin
  • Sisältö laajennettavissa tarpeen mukaan
  • Sisältää Acapela-puhesynteesin, laajennettavissa laadukkailla Nuance-puhesynteeseillä.
  • Tukee useita valintatapoja

Jaa: