IntegraMouse Plus

IntegraMouse Plus

Integra Mouse Plus on huulen liikkeillä ohjattava hiiri. Se sisältää kaikki samat toiminnot kuin perinteinen tietokoneen hiiri.Langaton ohjaustapa tekee tietokoneen käytön joustavaksi. Mukana kulkeva IntegraMouse Plus- hiiri sallii vapaan liikkumisen tietokoneen käyttäjälle.

IntegraMouse Plus:n avulla voidaan kevyesti ja joustavasti käyttää kaikkia hiiritoimintoja niin työn tekemiseen, kommunikaatio-ohjelmien hallintaan, internetin käyttöön kuin pelien pelaamiseenkin. Se soveltuu käytettäväksi kirjoittamista helpottavien kuvaruutu-näppäimistöjen kanssa. Hiiren klikkaustoiminnot voidaan toteuttaa imu/puhallustoiminnoilla, ohjelmallisesti tai ulkopuolisilla langattomaan hiireen liitettävillä käyttökytkimillä.

Langaton IntegraMouse Plus sisältää USB- liittimen kautta ladattavan akun sekä tietokoneeseen USB- liittimellä asennettavan radiovastaanottimen. Kertakäyttöinen suukappale antaa laitteelle korkean hygieniatason, joten se soveltuu hyvin jatkuvaan käyttöön. Suukappaleen vaihto on nopeaa ja vaivatonta. Kiinnittimenä IntegraMouse:lle voidaan käyttää esimerkiksi taipuisaa joutsenkaulaa tai muuta säädettävää kiinnitintä.

Jaa: