DialoQ Mobile

DialoQ Mobile

DialoQ mobiiliavustaja on Android- puhelimeen tai tablet-tietokoneeseen ladattava sovellus, joka mahdollistaa puhelimen käytön puheohjauksella. Sen käytöstä hyötyvät erityisesti henkilöt, joilla on fyysisiä rajoitteita käyttää puhelimen näppäimistöä: käsien toimintakyky saattaa olla heikko tai sitä ei ole lainkaan. DialoQ soveltuu myös näkövammaisten käyttöön.

DialoQ on selkeä ja helppokäyttöinen Android-sovellus, joka on mukautettavissa käyttäjänsä tarpeisiin. Suomenkielinen DialoQ opastaa puhelimen eri toiminnoissa, niin puhelinnumeroiden valinnassa, pikavalintojen ohjauksessa kuin tekstiviestien lähettämisessäkin. Selkeät puheopasteet kertovat kuka soittaa ja kenelle soitetaan. Myös tekstiviestit on helppo lukea ja selata ääniopastavilla puhekomennoilla. DialoQ:ta on myös on mahdollista käyttää etäältä kaiutinpuhelin-ominaisuuden avulla.

DialoQ:sta on saatavilla myös erityisesti näkövammaisten käyttöön suunniteltu versio. Puhelimen puhesynteesi lukee ääneen ohjelmassa tapahtuvat asiat, eikä DialoQ:n käyttö vaadi tarkkuutta vaativien painikkeiden käyttöä.

DialoQ:hun on mahdollista määrittää turvaominaisuus, jolla puhelin vastaa ennalta määritettyyn, esimerkiksi omaisen tai hoitohenkilön, puhelinnumeroon automaattisesti. Turvaominaisuus on mahdollista toteuttaa myös videopuheluna, jolloin omaisen on mahdollista ottaa suora videoyhteys läheiseensä.

DialoQ Mobile

 • Mahdollistaa soittamisen ja tekstiviestien lähettämisen pelkkää puhetta käyttäen
 • Mahdollistaa myös videopuheluiden soittamisen
 • Ei vaadi puheen opettamista laitteelle
 • Ei vaadi yhteyttä internetiin perustoimintoja käytettäessä
 • vaatii toimiakseen Android-käyttöjärjestelmän, jonka versio on 4.0 tai uudempi.
 • Jaa:

  Liittyvät tuotteet

  • DialoQ Desktop

   DialoQ Desktop

   Ohjelma, jonka avulla tietokonetta voidaan ohjata pelkällä puheella