Grid 3

Grid 3

Grid 3 on uudenaikainen monipuolinen apuvälineohjelma, jota voidaan käyttää osana kommunikoinnin apuvälinejärjestelmää ja tietokoneen käytön apuna. Uudistetun Grid 3:n selkeän ulkoasun ja rakenteen vuoksi ohjelman käyttäminen ja yksilöiminen on helppoa.

Grid 3 sopii monipuolisuutensa vuoksi monenlaisten käyttäjien tarpeisiin. Sitä voidaan ohjata erilaisilla käyttötavoilla, kuten kytkimillä, erikoishiirillä tai katseohjauksella.

Grid 3 sisältää paljon sisältöä erilaisiin käyttötarpeisiin. Se sisältää valmiita ruudukoita niin yksinkertaiseen symbolikommunikointiin kuin nopeaan tekstikommunikointiinkin.

Grid 3:n valmiiden sisältöjen muokkaaminen ja yksilöllisen sisällön luominen on helppoa. Erilaisia sisältöjä, kuten sovelluksia, pelejä ja kommunikointiruudukoita voidaan yhdistellä yksilölliseen apuvälineratkaisuun.

Ilmaisen Grid Player-ohjelman kanssa Grid 3-ohjelmassa luotuja sisältöjä voidaan myös käyttää kommunikointiin iPadilla.

Lataa ilmainen kokeiluversio valmistajan sivuilta.

Kuvakommunikointi

Viestit voidaan ilmaista valmiilla symboliruudukoilla ja kommunikointisisällön muokkaaminen on helppoa. Kuvakommunikointiin voidaan käyttää niin Widgit-, kuin PCS-symboleitakin./p>

Grid 3 kuvakommunikointi

Tekstikommunikointi

Tekstipohjainen kommunikointi on nopeampaa ja sujuvampaa kuin aikaisemmin. Keskusteluhistoria, uudistettu sanaennustus ja erilaiset työkalut nopeuttavat viestin ilmaisemista.

Grid 3 tekstikommunikointi

Harjoitukset ja pelit

Grid 3 sisältää useita opettavaisia harjoituksia, aktiviteettejä ja pelejä esimerkiksi syy-seuraussuhteiden, hiiren kohdistamisen tai katseohjauksen harjoitteluun.

Grid 3 harjoitukset ja pelit

Sovellukset

Grid 3 sisältää sovelluksia muun muassa YouTuben, Facebookin ja Twitterin esteettömään käyttöön. Sovellukset toimivat monilla ohjaustavoilla, katseohjauksesta kytkinkäyttöön.

Grid 3 esteettömät sovellukset

Ympäristönhallinta

Grid 3:n ympäristönhallintaruudukoilla voidaan hallita ympäristönhallintajärjestelmän laitteita entistä selkeämmällä käyttöliittymällä.

Grid 3 ympäristönhallinta

Esteetön tietokoneen käyttö

Grid 3:lla voidaan ohjata tietokoneen käyttöjärjestelmää ja kaikkia sen ominaisuuksia ohjaustavasta riippumatta. käyttötavoilla. Tietokoneen käyttö pelkillä kytkimillä on entistä helpompaa

Grid 3 tietokoneen hallinta

Jaa: