Tobii Dynavox EyeMobile Plus

Tobii Dynavox EyeMobile Plus

Tobii Dynavoxin EyeMobile Plus on apuvälineratkaisu, joka yhdistää PCEye Plus katseohjausyksikön ja tablet-tietokoneen yhdeksi kokonaisuudeksi. Se helpottaa katseella ohjattavan apuvälineen mukana pitämistä siellä missä sitä tarvitaan, niin kommunikoinnin kuin tietokoneen käytönkin apuna.

Laitteessa on useita apuvälineominaisuuksia, kuten liitännät ulkoisille kytkimille, tehokkaat kaiuttimet ja lisäakku.

Katseella ohjattava apuväline tietokoneen käyttöön ja kommunikointiin

EyeMobile Plus tekee katseella ohjattavasta tietokoneesta helposti liikulteltavan. Täydellä Surface Pro 4-tietokoneen Windows-käyttöjärjestelmää voidaan ohjata pelkällä katseella. Ohjelmiston uudet pikavalikot ja käyttöä nopeuttavat toiminnot tekevät tietokoneen käytöstä entistä sujuvampaa. Tietokonetta voidaan käyttää myös kommunikointiin erillisen apuvälineohjelman, kuten Communicator 5 tai Grid 3 kanssa.

Helposti mukana kulkeva apuväline

EyeMobile Plus vähentää erilaisten lisälaitteiden tarvetta - se sisältää katseohjausyksikön, ohjelmoitavan ympäristönhallintalähettimen ja kokoontaitettavan pöytätelineen. Se voidaan lisäksi kiinnittää erilaisiin telineisiin. Pienikokoinen ja kevyt apuväline on helppo siirtää telineestä toiseen, esimerkiksi vuoteesta pyörätuoliin.

Integroidut lisälaitteet

EyeMobile Plus vähentää tietokoneeseen liitettävien kaapeleiden määrää. Katseohjausyksikkö on integroitu laitteeseen, joten sitä ei tarvitse erikseen kytkeä tietokoneeseen. Laitteeseen sisäänrakennettujen ominaisuuksien vuoksi muita lisälaitteita, kuten ulkoisia kaiuttimia, kytkinsovittimia, ympäristönhallintalähetintä tai lisäakkua ei tarvitse kuljettaa mukana.

Sisäänrakennettu ympäristönhallintalähetin

Ympäristön laitteita, kuten televisiota tai muuta viihde-elektroniikkaa voidaan ohjata katseella Windows Control 2-ohjelmistoon sisäänrakennetulla Virtual Remote-ohjelmalla. Ympäristönhallinnasta tulee saumaton osa tietokoneen käytön apuvälinettä, eikä erillistä kommunikoinnin apuvälineohjelmistoa tarvita laitteiden ohjaamiseen.

Vuorovaikutusta helpottavat kaiuttimet

EyeMobile Plussan säänrakennetut kaiuttimet tuottavat huomattavasti voimakkaamman äänen kuin tablet-tietokoneen omat kaiuttimet, joten ulkoisia kaiuttimia ei tarvita kuulluksi tulemiseen. Vuorovaikutus puhesynteesin avulla helpottuu paikoissa, joissa kommunikointi tavallisesti saattaa olla hankalaa esimerkiksi melun vuoksi.

Muita ominaisuuksia

 • Kaksi liitäntää ulkoisille painikkeille, joita voidaan käyttää esimerkiksi kommunikointiohjelman askeltamiseen tai klikkaustoimintojen tekemiseen, kun tietokonetta ohjataan katseella.
 • EyeMobile Plus toimii yhdessä Surface Pro 4-tietokoneen kanssa. 12.3 tuumainen näyttö sopii hyvin kommunikointiin ja tietokoneen käyttöön. Tietokone voidaan irrottaa EyeMobile Plus-lisälaitteesta ja tarvittaessa vaihtaa. Surface Pro 4 käyttää Windows-käyttöjärjestelmää.

Jaa:

Liittyvät tuotteet

 • Communicator 5

  Communicator 5

  Monipuolinen kommunikoinnin apuvälineohjelma, joka sisältää PCS-symbolit.
 • Grid 3

  Grid 3

  Uudistettu ruudukkopohjainen kommunikoinnin apuvälineohjelma
 • Tobii PCEye Plus

  Tobii PCEye Plus

  Katseohjausyksikkö apuvälinekäyttöön