Tobii PCEye Plus

Tobii PCEye Plus

Katseohjausyksikkö katseenkäytön arvioinnista tietokoneen hallintaan

Tobii Dynavoxin PCEye Plus on suunniteltu käytettäväksi monenlaisissa tilanteissa. Sitä voidaan käyttää katseenkäytön harjoituksissa ja arviointilanteissa sekä esimerkiksi täysimittaisessa tietokoneen hallinnassa ja kommunikoinnissa.

PCEye Plus yhdistää katseohjauksen, kytkinkäytön ja ympäristönhallinnan yhdeksi apuvälinekokonaisuudeksi. Katseohjausyksikön monipuolisuus varmistaa sen soveltuvuuden eritasoisille käyttäjille.

Tobii Dynavox PCEye Plus

Katseohjaus suurella näytöllä

PCEye Plus katseohjausyksikköä voidaan käyttää suurikokoisella, jopa 27" kokoisella näytöllä, joka voi olla tietokoneen ruutu tai ulkoinen näyttö. Ulkoinen näyttö voidaan yhdistää esimerkiksi kannettavaan tietokoneeseen, jolloin käyttö voi olla ergonomisempaa ja helpompaa, kuin pienemmällä näytöllä.

Käytön tarkkuus ei heikkene, vaikka käyttäjän pää liikkuisi katseohjauksen aikana. PCEye Plus seuraa käyttäjän silmiä laajalla alueella: suuri seuranta-alue vähentää käyttöasennon rajoituksia ja mahdollistaa katseohjauksen mukavasta asennosta.

Sisäänrakennettu liitäntä käyttökytkimelle

Mahdollisuus käyttökytkimen liittämiseen lisää katseohjausyksikön käyttömahdollisuuksia. Klikkauksen teko käyttökytkintä painamalla tai komentojen askeltaminen kytkimellä voi lisätä katseohjauksen tarkkuutta ja käytettävyyttä joillain käyttäjillä ja lisää mahdollisuuksia sopivan käyttötavan löytämiseen.

Tobii Dynavox PCEye Plus ja kytkinliitäntä

EyeR ympäristönhallintalähetin

PCEye Plus sisältää erillisen ympäristöhallintalähettimen - EyeR:n. Lähetin liitetään tietokoneen USB-porttiin, jonka jälkeen sillä voidaan ohjata tietokoneen läheisyydessä olevia infrapunatoimisia laitteita. EyeR:n varsi voidaan taivuttaa haluttuun asentoon, eikä se menetä asentoaan.

Tobii Dynavox EyeR

Käyttöesimerkkejä

  • Katseenkäytön arviointi Gaze Viewer-ohjelmalla
  • Syy-seuraussuhteiden hahmottamisen ja katseenkäytön harjoittelu Sensory Eye FX ja Look to Learn-ohjelmilla.
  • Kuvakommunikointi ja tekstikommunikointi
  • Tietokoneen hallinta Windows Control-ohjelmistolla
  • Ympäristönhallinta EyeR infrapunalähettimellä

Jaa:

Liittyvät tuotteet