Tobii PCEye Mini

Tobii PCEye Mini

PCEye Mini on pienikokoinen ja kestävä katseohjausyksikkö, jolla on mahdollista ohjata tietokonetta ja sen ohjelmistoja. Tobiin käyttöliittymän vuoksi PCEye Minin käyttö on nopeaa ja tarkkaa.

PCEye Mini säilyttää tarkkuutensa käyttäjän pään liikkuessakin Tobiin liikekompensaation vuoksi. Suurempi seuranta-alue tuo vapautta hyvän käyttöasennon asennon valintaan. Se soveltuu käytettäväksi tietokoneilla, joiden näyttö on korkeintaan 19" kokoinen.

Windowsin hallinnan ohella PCEye Minillä on erilaisten ulkoisten ohjelmistojen ja lisälaitteiden avulla mahdollista mm. kommunikoida puhesynteesin avulla, ohjata ympäristönhallintalaitteita, käyttää sosiaalista mediaa ja työskennellä tai opiskella. Käytettävät ohjelmistot valitaan käyttäjän tarpeiden ja taitojen mukaan.

Tobii PCEye Mini

  • Intuitiivinen käyttöliittymä tekee tietokoneen käytöstä aiempaa ergonomisempaa ja tehokkaampaa.

  • Uutta tekniikkaa. PCEye Mini perustuu Tobiin pitkällä kokemuksella luomaan IS4-katseenseuranta-alustaan.

  • Itsenäinen prosessori - itsenäisen prosessorinsa vuoksi PCEye Mini ei kuluta tietokoneen prosessoritehoa, joten se toimii heikompitehoisessakin tietokoneessa.

  • Liikuteltava - laitteen kevyen rakenteen ja yksinkertaisen magneettikiinnityksen vuoksi PCEye Mini on helppo irroittaa ja siirtää.

Jaa: