Tobii PCEye Explore

Tobii PCEye Explore

Tobii PCEye Explore on katseohjauslaite, joka soveltuu erinomaisesti katseohjauksen ensiaskeleiden ottamiseen erilaisten harjoitusten sekä pelien avulla.

PCEye Explorella voidaan käyttää mitä tahansa pelejä tai harjoituksia, joita voidaan ohjata hiirellä ja vasemmalla klikkauksella. Pelit ja harjoitukset valmistavat katseohjaustaitoja vaativampiin tehtäviin ja kehittävät esimerkiksi syy-seuraussuhteen hahmottamiskykyä.

Katseohjauksen perustoiminnot soveltuvat hyvin myös arviointi- ja koulukäyttöön. Mielekäs kalibrointi, helposti vaihdettavat asetukset ja toimivuus useimmilla käyttäjillä mahdollistavat PCEye Exploren käytön esimerkiksi luokkahuoneessa useammilla käyttäjillä.

  • Leikkimieliset harjoitukset luovat positiivisen ja kuvan katseohjauksesta rakentavalla tavalla. Käyttäjää rohkaistaan kokeilemaan uutta ja tutkimaan katseensa tuloksia.

  • Katseen seuraaminen on mahdollista näkyvän hiiren osoittimen vuoksi. Osoitin näyttää missä käyttäjän katse kulloinkin on, mikä auttaa hahmottamaan käyttäjän reagointia harjoituksiin ja peleihin.

  • Taitojen kehittyminen erilaisten harjoitusten avulla mahdollistaa uusiin, vaativampiin harjoituksiin siirtymisen. Harjoitukset kehittävät kognitiivisia kykyjä ja valmistavat vaativampiin katseohjaustoimintoihin.

PCEye Explore on saatavilla käyttöliittymältään yksinkertaisemmalla aloittelijan katseohjausohjelmistolla, sekä täysimittaisella Windows Control-sisällöllä, joka mahdollistaa tietokoneen ohjauksen hiiren tapaan. PCEye Explore toimii parhaiten alle 24-tuumaisella tietokoneen ruudulla.

Jaa: